HBK möter BP på bortaplan

Idag är det äntligen matchdag igen, och HBK möter Brommapojkarna på Grimsta IP i Stockholm. ”Vi siktar på att ta säsongens andra trepoängare,” säger huvudtränare Igor Krulj.
– Vi har en full tro på det vi håller på med och ska resa upp till Stockholm med stolt bröst och kloka huvuden och representera HBK på bästa sätt, säger Igor Krulj. 

Klockan 16 är det dags för HBK:s herrar att vandra ut på Grimsta IP. Tre poäng är viktigt för båda lagen, för efter fyra omgångar har HBK skrapat ihop fyra poäng, medan ex-allsvenska BP ligger några platser bakom i tabellen på tre pinnar. 

– Vi är mitt inne i stridens hetta där det är täta matchningar. Vi vet att vi inte har fått den starten vi resultatmässigt vi hoppades på och nu gäller det att vi tillsammans siktar på att ta säsongens andra trepoängare, säger Igor Krulj. 

I senaste matchen mot Syrianska gjorde Dusan Djuric comeback i HBK. 

– Det var en stark prestation från Dusan i hans första start. Han var en av de spelarna som fysiskt sett löpte mest i första halvlek och han fick även visa upp sin högerfot både i det raka spelet och i spelvändningarna, berömmer Krulj. 

Vad blir viktigt i matchen mot BP? 

– Det är viktigt att ha en stark tro på det vi håller på med. Att vi är villiga att kriga för märket vi har på bröstet och att vi stör BP som en vanlig dag på jobbet är väldigt duktiga på att föra spelet på Grimsta IP. Tillsammans ska vi se till att de inte ska få ha en bra dag på jobbet. Vi vill se tidigare djupledslöpningar från våra offensiva spelare för att dra isär dem, få dem att jobba ur organisation och få dem felvända för att i nästa våg komma med våra mittfältare och fylla boxen med många spelare, avslutar Krulj.