Vi presenterar Halmstad Gameday

HBK Futsal, HK Drott, Hylte/Halmstad volley, Halmstad BTK och Halmstad Innebandyklubb presenterar Halmstad Gameday.
Var? Halmstad Arena 
När? Lördagen den 12 januari 2019

Lördagen den 12 januari  2019 kommer evenemanget Halmstad Gameday gå av stapeln. 
HBK Futsal, HK Drott, Hylte/Halmstad volley, Halmstad BTK och Halmstad Innebandyklubb välkomnar då alla till en fullspäckad sportdag i Halmstad Arena. 

Det kommer bjudas på flera matcher inom de olika sporterna på arenan. Publiken kommer ha möjlighet att se HBK Futsal, Hylte/Halmstads damlag, HBTK Dam, Drotts damer, Drotts herrar  och Halmstad Innebandyklubb spela.

Välj själv vilka matcher du vill se – helt gratis! 

Dessutom kommer det pågå roliga aktiviteter i piazzan och det finns mat och snacks till försäljning i kioskerna.

Detta är ett unikt, långsiktigt samarbete mellan fem idrottsföreningar i Halmstad. Samarbetet vilar på tre ben, där det ena benet är ett gemensamt publikinitiativ som mynnat ut i Arenakortet, där man för 750 kronor kan se alla hemmamatcher för HBK Futsal, Hylte/Halmstad volley, HK Drott, Halmstad Innebandyklubb och Halmstad BTK. 

Det andra benet är ett gemensamt samarbete med våra sponsorer. Det är HBK som förening som ingår i samarbetet, med fokus på futsal, eftersom vårt futsallag spelar sina matcher i Halmstad Arena.  

Det tredje benet är gemensamma gamedays, där vi tillsammans manifesterar samarbetet. Den första Halmstad Gameday går alltså av stapeln den 12 januari och nästa Halmstad Gameday blir den 2 februari. 

Vi jobbar för sporten och för att förena Halmstad, och vi ser detta som ett steg i rätt riktning.