Supporterinfo inför HBK - Brage

Idag är det dags att bege sig till Örjans vall igen. Då tar nämligen HBK emot dalalaget IK Brage.
Biljettförsäljning  
Vi rekommenderar att köpa förköp. Det gör du dygnet runt på vår sajt. Det går även att köpa på Turistbyrån, Köpmansgatan 20 (öppet vard. 10-18, lörd. 10-14) eller HBK:s kansli (öppet vard. 9.30-12.30). Det är alltid billigare med förköp!
Om du önskar att köpa på arenan så öppnar entrén kl. 14.00. Där köper du biljett med kortbetalning eller Swish. Vid våra matcher är det numera kontantfritt på Örjans vall.

Laguppställningar  
Delas ut innanför entréerna på Örjans vall. Dessa är gratis. 

Hyllning före match
Inför avspark kommer Jesper Westerberg att hyllas. Han spelade i tisdags mot Helsingborgs IF sin 300:e A-lagsmatch i HBK-tröjan.

Halva Potten  
Före matchen har du möjlighet att köpa Halva Potten. Denna säljs av HBK-ungdomar. Ett par av dessa har så att du kan betala med kort, annars är det Swish som gäller. Hittar du inga ungdomar kan du köpa i matchreceptionen som finns på baksidan av huvudläktaren. 

Bortasektionen  
Vid denna match kommer bortasektionen att vara stängd.

Hemmaklacken – sektion 51  
På sektion 51 träffas hemmaklacken och stöttar vårt hemmalag. 

Rullstolsplatser  
Vid denna match är dessa fria, men det kan ändå vara bra att boka dem. Detta görs genom kontakt med HBK:s kansli, tel. 035-17 18 80 (öppet vardagar 9.30-12.30). 

Parkering  
Vi rekommenderar kommunens ordinarie bilparkeringar. Vid parkering inne i centrum tar det ca tio minuter att gå till Örjans vall (följ Nissan). 

Mat och dryck  
Det finns kiosker i närheten av samtliga sektioner med allmänt utbud av mat, snacks och dryck (3,5 % öl). Uppe i Örjansstugan finns även möjligheter att köpa våfflor. För medlemmar finns möjlighet att besöka medlemspuben på södra kortsidan vid uppvisande av medlemskort. Inne i medlemspuben finns alkoholtillstånd. På samtliga ställen gäller kortbetalning eller Swish. 

Souvenirer  
Vår souvenirshop finns strax innanför huvudentrén. De har öppet före match och i paus. 

Klä dig rätt  
Innan du går hemifrån är det klokt att ägna vädret en tanke. Ta gärna med en extra tröja, varma skor eller regnkläder om vädret är ostadigt eller kyligt. Visa gärna att du bär HBK:s färger med stolthet. Du hittar halsdukar, mössor och tröjor i vår shop som är öppet under match. Innan match kan du köpa genom att besöka Intersport Stenalyckan eller HBK:s kansli. 

Aktiviteter i samband med match 
På Kids Corner delar biblioteken ut böcker för sista gången i år - alla barn är varmt välkomna dit.