Mållöst för U17 mot Trelleborg

HBK:s U17-gäng hade sina chanser, men matchen mot Trelleborg slutade med delad poäng och 0-0.
Jonathan Wadensten var inte långt ifrån att spräcka målnollan med bara tre minuter spelade, när han snappade upp en boll och försökte lobba in den i målet, eftersom Trelleborgs målvakt var långt ute, men bollen gick strax utanför ena stolpen.

Tre minuter senare kom Lucas Bresmar i en fin löpning på vänsterkanten och slog ett bra inlägg till Jonathan Wadensten – som sökt precis utanför. HBK inledde bäst, och hade ytterligare ett par chanser, men så småningom mattades HBK-pressen ut litegrann, och Trelleborg kom bättre in i matchen.

Tio minuter innan halvtid hade HBK ett gyllene läge att ta ledningen när domaren pekade på straffpunkten. Men Trelleborgs målvakt räddade, och därmed stod det 0-0 i paus.

Tidigt i den andra halvleken fick Johan Gudmundsson en bra chans, men bollen gick utanför. Även andra halvlek inleddes med lite mer HBK, men i 65:e minuten var det otroligt nära att Trelleborg hade kunnat ta ledningen efter en farlig kontring som resulterade i ett rätt öppet läge. Men precis som för HBK gick bollen utanför.

HBK gjorde ett par byten, och det var nära att nyinbytte Mohammad Alsalkhadi hade kunnat avgöra precis innan full tid. Men återigen ville bollen inte gå in i mål, utan letade sig precis utanför stolpen. När domaren satte pipan i munnen och blåste av matchen blev det därmed 0-0 och en poäng var till HBK och Trelleborg.

HBK:s startelva