Målfest när U19 besegrade Trelleborg

Philip Comnell blev stor matchhjälte när HBK:s U19-lag besegrade Trelleborg med 4-3.
Trelleborg borde kanske ha tagit ledningen tidigt i den första halvleken, efter en bra kontring - men Emil Jönsson i HBK-målet ville annat och gjorde en riktigt fin räddning.

Och några minuter senare kunde Philip Comnell nicka in 1-0 till HBK, och målkalaset tog sin början.

Samme Comnell assisterade Oliver Hinsta som gjorde 2-0 till HBK efter en finfin omställning med kvarten kvar av första halvlek. Trelleborg var inte riktigt med i matchen, men lyckades kriga till sig en reducering innan de första 45 minuterna var avverkade.

Trelleborg kom in med nytt mod i andra halvlek och tryckte på för en kvittering. Men istället för 2-2 kunde Comnell göra 3-1 med kvarten spelad av andra halvlek, assisterad av Albin Mazreku.

Emil Jönsson i HBK-målet fick visa sig på styva linan vid ett par tillfällen, och stod för några fina reflexräddningar, men kunde inte stoppa bollen från att rulla över mållinjen när Trelleborg reducerade till 3-2 i 85:e minuten.

Men Comnell var inte färdig med målskyttet och gjorde 4-2 minuten efter 3-2-reduceringen, framspelad av Alex Jakobsson.

Trelleborg lyckades forcera in ännu en reducering, men närmare än så kom inte skåningarna och matchen slutade med en 4-3-seger till HBK.