Torslanda besegrade HBK Futsal

HBK Futsal föll mot Torslanda med 5-8, i en match där man varken hade domaren eller turen på sin sida.
Den första halvleken var en fartfylld historia. HBK inledde bra, och skapade ett par farliga chanser, men det var Torslanda som tog ledningen genom William Lännholm efter ungefär fem minuters spel.

HBK var otroligt nära att kvittera genom Arsim Terllabuqi, men Bertilsson i Torslandas mål ville annat och räddade superläget.

Kvitteringen kom dock genom Besart Zeqiri, ett snyggt HBK-anfall och ett snyggt mål. Men 1-2 kom bara sekunder senare på ett flygande anfall, genom Andréas Haglund, som gjorde sitt första, men inte sista, mål för eftermiddagen.

Slutminuterna av första halvlek var både intensiva och målrika. 2-2 kom genom Daniel Radovanovic och sedan tog HBK ledningen med 3-2 (självmål). Men innan halvtidsvilan kvitterade Torslanda till 3-3, vilket paussiffrorna också blev.

HBK hade mycket väl kunnat gå till halvtidsvilan i ledning, eftersom hemmalaget hade flera bollar i stolpe och ribba, men med domare som inte var på HBK:s sida och en bra målvakt i Torslanda blev det 3-3.

I andra halvlek kom Torslanda ut med ny energi och kunde snabbt både ta ledningen och utöka den. Med fem och en halv minut spelad av andra halvlek stod det helt plötsligt 3-6 på resultattavlan.

Matchen slutade 5-8, efter att Zeqiri och Radovanovic noterats i målprotokollet för andra gången för eftermiddagen, i en match där HBK varken hade domaren eller turen på sin sida.

Det blir nya tag för HBK Futsal som möter Borås AIK på bortaplan den 19 november.