Vi behöver fler matchfunktionärer

Halmstads Bollklubb rustar för årets säsong i Superettan och vi söker fler medarbetare som kan hjälpa till vid våra hemmamatcher. Vid våra hemmamatcher är det hundratals personer som har arbetsuppgifter som gör att vår publik ska känna sig välkomna och trygga på Örjans vall.
Vill du också vara en del av HBK? 
Skicka ett mejl till info@hbk.se där du har med kontaktuppgifter och en kort beskrivning av dig själv, så kommer vi ta kontakt med dig. Skriv gärna också vad det är du är intresserad av.

Det vi i första hand söker är enligt nedan, men var inte rädd att höra av dig om det är något annat specifikt som du skulle vilja syssla med.

Då alla som arbetar under våra matcher kommer att träffa många människor är det viktigt att du har social kompetens, är utåtriktad och att du är plikttrogen. Ditt arbete handlar i huvudsak om att ge bästa möjliga service till våra besökare, så att de får en positiv upplevelse och att de vill komma tillbaka till Örjans vall.

PUBLIKVÄRD 

Som publikvärd jobbar du i ett glatt gäng med bra sammanhållning. Du föregår med gott exempel för övriga publiken med ordningshållning och service på den sektion som du jobbar på. För att vara publikvärd ska du vara minst 18 år.

Det krävs att du medverkar på en obligatorisk utbildning som genomförs före seriestart.

KASSAPERSONAL 

Vi söker dig som är minst 18 år och som har datorvana, och har lätt för att handskas med pengar. Före seriestart genomförs under en kväll utbildning av biljettsystemet.


SCANNERPERSONAL 

Som scannerpersonal (biljettkontrollant) är du för de flesta besökarna den första personalen som de träffar på arenan. Genom ett vänligt och trevligt bemötande ger du besökaren det första intrycket. Vi söker dig som är minst 16 år.

BÅRBÄRARE 

Vi söker dig som är minst 18 år och som med lite styrka i armarna klarar att transportera skadade spelare på bår.

LOTTSÄLJARE HALVA POTTEN 

Vi söker dig som är minst 18 år och är lite ”försäljare” i dig. Genom ett större antal säljare kommer vinstsummorna och intresset att öka för denna fantastiska lott.


KIOSKPERSONAL 

För att vara personal i någon av våra kiosker krävs att du är minst 18 år. Här ska du serva våra besökare så att det på ett snabbt och smidigt sätt får det de önskar.