HBK hjärta läsning

För att bli duktig inom din sport måste du träna, uppmuntras och hitta glädjen i det du gör, detsamma gäller med läsningen. Läsning ger en aktiv återhämtning och litteratur möjliggör en bra värdegrundsdiskussion för unga. 
Läsning är viktigt frö HBK och under 2018 kommer flera spelare från a-laget komma ut på olika bibliotek för läs-och fotbollsträffar.

HBK på biblioteket

Kom till biblioteket, prata fotboll och läs tillsammans med spelare från HBK! Träffa Mathiesen, Berntsson och Rashidi. Få tips på bra fotbollsböcker och passa på att ställa massor av frågor.

När: 15 maj 16.30-17.30
Var: Stadsbiblioteket
Ålder: Från 7 år


Minibibliotek på Örjans vall

Biblioteket finns på plats på KidsCorner, barnens plats på Örjans vall.

Kids corner är öppet1 timme innan och sedan under match.


En perfekt plats för läsinspiration, pyssel och häng med andra HBK-supportrar.

Annika och Hanna från biblioteket finns på plats:
27/5 14.00-17.00


Mer om projektet

Ett läsfrämjandesamarbete mellan HBK, Sisu idrottsutbildarna och Biblioteken i Halmstad med stöd från Region Halland som handlar om att på ett glädjefyllt sätt främja läsning och läsintresse. Genom att finnas på plats med böcker, lästips och inspiration när Halmstads bollklubb, HBK, spelar sina hemmamatcher, vill vi nå familjer som kanske vanligtvis inte går till biblioteket. HBK satsar på de unga supportrarna genom verksamheten Kids Corner. Projektet kommer att inledas med bibliotekets medverkan vid Kids Corner. Ett minibibliotek byggs upp och bemannas av bibliotekspersonal vid tre tillfällen under våren 2018.