Häng med till Värnamo på söndag!

Det är inte bara poängmässigt som Superettan är tajt, även geografiskt. Många bortamatchen är nära Halmstad och på söndag är det dags för Värnamo borta. HBK har chansen till häng på topplagen, så det är en viktig match. Vi arrangerar bussresa där ni är varmt välkomna att hänga på.
Inför säsongen lanserade HBK ett busskort som innebär att vi åker gemensamt med vårt HBK hjärta till några utvalda bortamatcher. Näst på tur är alltså Värnamo den 20 maj.
– Vi satsar på att bli Superettans bästa bortalag när det kommer till publiken. Det är såklart en tuff målsättning, men vi känner att vi är på rätt väg. Hittills har vi haft supporters på alla matcher, även Gefle borta där vi hade en klack som överröstade hemmalagets, konstaterar Susanne Nilsson, klubbchef i HBK.

Matchen på söndag är mycket viktigt. HBK har, trots inledningen, chans att haka på i toppen av Superettan och Värnamo kämpar i botten och behöver självklart poäng.
– De senaste matcherna har ju bjudit på fin anfallsfotboll och det har varit chansrika matcher. Det tror jag på även på söndag, säger Susanne Nilsson.

Från Folkparken avreser vi i buss i samlad trupp, avresetid 12:15.
(OBS! Ny avreseplats!)

Värd för resan till Värnamo är företaget InfoPrint i Halmstad. 

Nästkommande matcher som ingår i busskortet:
IFK Värnamo - HBK. Söndag 20 maj. 15.00.
Varbergs BoIS - HBK. Lördag 2 juni. 16.00.
Jönköping Södra - HBK. Lördag 30 juni. 16.00.
Falkenbergs FF - HBK. (datum ej fastställt)

Köp hela busskortet eller enstaka matcher (130 kr/match) Busskortet går bara att köpa på HBK:s kontor under öppettiderna mån-fre 9.30-12.30. Alternativt skicka en anmälan till alice@hbk.se och betala när du går på bussen (swish och kontant). Var i god tid. Anmälan är bindande om inte annat meddelas.