9poängsmatchen!

HBK är obesegrade de sju senaste matcherna och nu väntar tre matcher på en vecka – viktiga poäng på spel! Vi kallar det 9poängsmatchen.
För endast 200 kr köper du din entré till de tre hemmamatcherna mot IK Frej, Helsingborgs IF och AFC som spelas i mitten på juni. Biljetterna gäller på hemmastå. Köp biljett till specialpris här: hbk.ebiljett.nu.
– På en vecka är det nio poäng på spel och det är klart att de tre matcherna är väldigt viktiga för resten av säsongen, kommenterar Susanne Nilsson, HBK:s klubbchef som hoppas på mycket folk på Örjans vall.
– Vi började ju lite sämre än förväntat och det har nog smugit sig in lite skepsis bland våra supporters, men faktum är att vi är obesegrade sedan vi bytte spelsystem. Framförallt den uppskjutna matchen mot Helsingborg borde locka mycket publik eftersom det är två lag i toppen av serien.

Senast mot Varberg hade HBK ett stort stöd av bortasupporters och Igor Krulj hoppas på samma känsla på lördag.
– Det finns inget bättre än att springa ut inför mycket folk på Örjans vall en solig eftermiddag eller kväll i juni. Vi ser väldigt mycket fram emot dessa tre matcher och målet är såklart att fortsätta vara obesegrade.