Var statist i HBK-film

HBK behöver din hjälp! Kampanjen #SlutsåltÖrjan har spridit sig och startat ett engagemang bland ungdomslagen, supportrar, sponsorer och spelarna själva. Många har säkert sett #SlutsåltÖrjan och #fFörvårtHalmstad i sociala medier. Detta är initiativ från våra egna spelare för att samla  Halmstad och sälja slut Örjans vall. Vi kommer inom ramen för kampanjen att producera en film och söker HBK-statister.
Den 23/7 kl 14.00 spelar vi in filmen och behöver statister i olika åldrar; barn, vuxna, ungdomar, hundar, farmor och varför inte grannen? Alla får vara med, ju fler desto bättre! Ett kul tillfälle att få vara med i en film som kommer att få stor spridning. Dessutom hjälper du ditt kära HBK.

Vi samlas klockan 14.00 måndagen den 23 juli i Norre Katts park. Ta med HBK-kläder i olika former; matchtröja, HBK-halsduk, mössa etc. Ni får gärna ha med cykel, skateboard eller annat färdmedel, men det är inget krav.

Anmäl dig till alice@hbk.se om du vill vara med och spela in filmen. Glöm inte att skriva hur många du tar med dig så vi får en uppfattning om hur många det är som kommer.

Eftersom vi spelar in filmen i stan på olika ställen med olika grupper kan viss väntetid uppstå. Det kommer då finnas fotbollar, musik och kubbspel att roa sig med.

Tack för att du är med på resan mot #SlutsåltÖrjan. Tillsammans gör vi skillnad på läktaren!

Vi behöver även cirka 10 personer som kan tänka sig en något mer framträdande roll i filmen. Du behöver inte prata, men känna dig bekväm framför kameran, hör av dig till alice@hbk.se om du kan tänka dig detta!