Igor Krulj ser fram emot en härlig HBK-dag

Ikväll är det som bekant storfrämmande på Örjans vall. Roy Hodgson kommer "hem" till Örjans, Janne Andersson likaså, samt den största begivenheten – HBK:s möjlighet att mäta sig med ett Premier League-lag.
När hbk.se når Igor är han på väg till Örjans vall för en heldag i HBK:s färger. En unik dag i nostalgins tecken, genom att guldmakaren från 70-talet, Roy Hodgson, kommer till Halmstad med sitt Crystal Palace och HBK:s guldhjältar från 70-talet får därmed en chans att träffa sin gamla tränare.
– Det kommer att bli ett härligt känslosamt möte, kommenterar Susanne Nilsson, HBK:s klubbchef som har arbetat hårt med att få Crystal Palace-matchen till stånd.

Även Janne Andersson kommer förbi för att bli hyllad av sin gamla hemmapublik och motta HP-guldet från Hallandspostens sportchef Jan-Owe Wikström.

För Igor Krulj är det ganska avslappnat innan matchen, inte samma anspänning som en tävlingsmatch i Superettan.
– Det är klart att när det är match vill man vinna, då kommer tävlingsinstinkten fram. Men det är ett Premier League-lag vi möter, konstaterar Krulj.

Tränarstaben har förberett sig i vanlig ordning, bland annat genom att se Crystal Palaces träningsmatch mot Helsingör tidigare i veckan, en match som slutade 2-2.
– Vi kommer inte att hålla på med att låsa eller backa hem, utan ska försöka spela vårt spel – det vi känner oss trygga med. Det kan bli någon period då de har mycket boll, såklart, men jag tror att vi kan prestera ett bra motstånd.

Igor kommer inte att inte byta runt för mycket, utan behandlar matchen mot Crystal Palace som om det vore en tävlingsmatch.

Utöver matchen ser Igor fram emot en fin HBK-dag. Han kommer även byta några ord med Roy som ju också var ung när han fick möjlighet att ta över HBK som huvudtränare.

– Åldern är egentligen det enda vi har gemensamt, men Roys karriär är något att drömma om och inspireras av.


Det har alltid pratats om SM-gulden på 70-talet inom HBK, även om Igor själv inte var född då.

– Jag har pratat mycket med Bertil Andersson eftersom han hjälper oss i A-laget. Han var ju med på den tiden. Det kommer att bli en härlig HBK-dag idag, väldigt fint faktiskt.


För biljetter: hbk.ebiljett.nu


Observera att Hallandspostens erbjudande "Nytta och nöje" bara gäller i förköp.