Storseger för HBK Dam i derbyt

HBK Dam tog emot IF Centern på Sannarp, och vann med hela 4-1.
Derbymatchen inleddes med att båda lagen kände på varandra. I 24:e minuten efter lite fram och tillbaka-spel framför Centerns målvakt kunde till slut Arbnora Robeli trycka in 1-0 till hemmalaget.

Efter detta tog HBK över ytterligare och hade många fina spelkombinationer. 2-0 kom efter att Zara Jönsson fått en hög boll upp av Mergime Sulejmani och kunde säkert placera bollen i mål.

Tre minuter senare, i 39:e minuten, gjorde Zara sitt andra mål efter en fin passning från Moa Karlsson.

I andra halvlek bjöd Zara tillbaka och Moa kunde lugnt rulla in 4-0. Därefter jämnade matchen ut sig något och IF Centern fick slå hål på HBK:s nolla i 90 minuten. Slutsiffrorna skrevs till 4-1.

- Jag är väldigt nöjd med första halvlek och det är trevligt att ge alla speltid idag i ett tätt matchprogram (U-lags match redan imorgon), säger Stefan Jönsson.

Hela laget göra det bra idag men Stefan ger ett extra plus till Emma Nielsen och Arbnora Robeli; två giganter på mittfältet respektive backlinjen.