HBK mot AIK U17 och Hammarby U19 i Laholm

Imorgon lördag vankas det fotboll av högsta dignitet på Glänninge Park i Laholm när både HBK U17 och U19 får storstadsfrämmande.
U17 möter AIK klockan 16.00 och U19 möter Hammarby klockan 18.15
– Spännande och utmanande matcher för killarna att spela och även för oss ledare är det intressant med nytt motstånd norrifrån, säger Johan Bergström som är coach för HBK U19.
 
– Vi är väldigt glada för att LFK ställer upp och låter oss spela två matcher i Laholm. Våra Akademilag är inte vana vid läktare, bollkallar, servering, matchklocka och speaker, men med digniteten på dessa matcher i högsta serien i Sverige så känns det helt rätt att även kunna bjuda vår publik och våra motståndare den här miljön, säger Robert Nordström som har hand om Akademilagen i HBK och som även tränar HBK U17.
 
Peter Åberg i Laholms FK är nöjd med besöket.
– Ja det innebär en möjlighet för våra spelare och ledare att på nära håll få se hur hög kvaliteten är på översta nivån i dessa åldersklasser och det är alltid nyttigt att få en inblick i.
 
Magnus Andersson och Svante Svensson som är ledare i Våxtorps BoIS P15 säger
– Istället för att träna tar vi med oss alla killarna i truppen och kollar på matcherna, det ska bli väldigt intressant.  
 
Välkomna till Glänninge Park, det är fri entré och läktare med tak.
 
HBK U17 ställer upp med följande trupp:
Max Johnsson, Eric Svensson, Benjamin Lidh, Taulant Peci, Lucas Bresmar, Johan Gudmundsson, Nils Thelander, Nils Strandahl, Albin Branting, Melvin Sjöland, Jonathan Wadensten, Lirak Cakolli, Johan Landén, Viktor Håkansson, Oscar Murro, David Jyrkin, Mohammad Alshalkadi, Zackarias Nilsson.
 
HBK U19 mönstrar följande trupp:
Emil Jönsson, Edvin Kurtulus, Herman Johansson, Gabriel Wallentin, Isac Larsson, Jacob Olsson, Axel Berggren, Erik Ahlstrand, Nils Hedström, Alexander Johansson, Oliver Hintsa, Isac Harrysson, Hamodi Wasmy, Albin Mazreku, Alex Jakobsson, Philip Comnell, Marcus Mori, Hugo Kjellsson.