HBK U17-Örgryte 2-2

För fjärde seriematchen i rad 2018 så blev det en jämn och spännande tillställning när HBK U17 på söndagen tog emot det anrika sällskapet Örgryte på Halmstad Arena.
I första halvlek så böljade spelet fram och tillbaka utan att något av lagen fick ordning på sitt passningsspel men ÖIS fick i alla fall ihop ett anfall där man efter en smart löpning och djupledsboll fick ett friläge som man förvaltade och 0-1 blev halvtidssiffror.
– I andra halvlek fick vi bättre ordning på spel och passningar och gör två fina mål så det var positivt säger assisterande tränaren Morgan Ljungkvist.

Tio minuter in på andra halvlek så fick HBK en frispark som Nils Strandahl efter retur på eget skott lyckades skyffla in i nättaket fram till 1-1. Nu fick HBK-killarna upp ångan ordentligt och efter ett fint anfall så spelade vänsterspringaren Johan Landén in en hård boll på marken som högerspringaren Oskar Svedin fick fin träff på och en ny boll i nättaket betydde HBK-ledning med 2-1.
– Nu trodde vi på vinst men tyvärr står vi och sover på en hörna och en ÖIS-are får helt ensam nicka in kvitteringen med kvarten kvar konstaterar Tony Andersson i HBK-lägret.

2-2 blev således slutresultatet och det unga HBK-laget ligger femma i en haltande tabell.

Nästa match är på söndag den 22 april klockan 14.00 mot Örebro SK på Halmstad Arena (Sannarps konstgräs). Som vanligt bjuder vi på fint väder och fri entré, välkomna !

HBK U17 – Örgryte IS U17  2-2 (0-1)
0-1  (24), 1-1 (54) Nils Strandahl, 2-1 (64) Oskar Svedin, 2-2 (75).
Laget: Simon Andersson – Lirak Cakolli (65), Filip Viik, Taulant Peci, Lucas Bresmar – Oskar Svedin (84), Nils Strandahl, Nils Thelander, Johan Landén (65) – Jonathan Wadensten, Oliver Hintsa. Avbytare: Eric Svensson (65), Ardi Hajdari (65), Lion Ademi (84).