Förlust mot Häcken i U21-allsvenskan

HBK U21 var inställd på en tuff match mot serieledarna Häcken som ställde upp med 5-6 allsvenska spelare. Det visade sig vara en övermäktig uppgift.
Efter en jämn inledning tar Häcken ledningenmed 1-0 i 33 minuten, då HBK ger bort bollen i eget straffområdet. Häcken utökar fem minuter senare till 2-0 på ett kanonskott efter att Häcken-anfallaren enkelt har vänt bort sin försvarare.
– Vi spelar ganska bra i början av matchen med det är bara att erkänna att Häcken är väldigt starka, konstaterar Alf Peterson i HBK:s tränarstab.

I andra halvlek jagar HBK kvittering, men slarvar återigen i uppspelsfasen och Häcken gör två snabba mål i 60:e respektive 70 min.
– Vi är ett ungt lag och gör enkla tekniska misstag. Häcken har erfarenheten, kvaliteten och är fysiskt överlägsna.